Zebra CS4070-HC

De Zebra CS4070-HC is een kleine barcodescanner die makkelijk in de zak van de verpleegkundige en laborant is mee te nemen. Deze draadloze scanner is speciaal ontworpen om te gebruiken in het ziekenhuis of in de gezondheidszorg waarbij apparatuur aan hoge eisen moet voldoen. Dankzij de sup... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra CS4070-HC is een kleine barcodescanner die makkelijk in de zak van de verpleegkundige en laborant is mee te nemen. Deze draadloze scanner is speciaal ontworpen om te gebruiken in het ziekenhuis of in de gezondheidszorg waarbij apparatuur aan hoge eisen moet voldoen. Dankzij de superieure scantechnologie van de CS4070-HC kunnen uw medewerkers alle elektronische of geprinte 1D en 2D barcodes scannen.

Gemaakt om te desinfecteren

Doordat de Zebra CS4070-HC gebruikt moet worden in ziekenhuizen, laboratoria en in de gezondheidszorg moet de apparatuur tegen kunnen het veelvuldig desinfecteren. Gelukkig is de CS4070-HC hier speciaal voor ontworpen. Met de IP52-certificiering is de barcodescanner desinfecteermiddel-ready en veilig af te nemen met desinfectiemiddel om de verspreiding van ziektekiemen te verhelpen.

Flexibel scannen

Dankzij de stabiele Bluetooth-verbinding van de Zebra CS4070-HC zijn uw medewerkers flexibel in het scannen. Sluit de scanner aan op een tablet, smartphone of notebook en u zult zien dat u een professionele mobiele scanner in zakformaat vasthoudt. Buiten bereik van een apparaat slaat de scanner alle gescande barcodes op in een batch-modus. De volgende keer dat er weer een verbinding ontstaat, worden de gescande barcodes overgedragen. Daarnaast zorgen de kleine afmetingen en het lichte gewicht ervoor dat de scanner makkelijk overal mee naartoe genomen kan worden.

Drievoudige scanbevestiging

De CS4070-HC barcodescanner bevat drie opties om de scan te bevestigen. Een trilling, LED-lampje of een piepje zijn de opties op de feedback van een scan te ontvangen. Hierdoor kan ervoor gekozen worden om de gebruiker te laten scannen zonder geluid. Scannen aan het bed van een patiënt kan dus gebeuren zonder dat een patiënt hier wakker van wordt.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De CS4070-HC van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra CS4070-HC specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer CS4070-HC
Productnaam Zebra CS4070-HC

Afmeting en gewicht

Afmeting 11.15 x 4.55 x 2.6 cm
Gewicht 93.2 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1015
Accu Capaciteit 950 mAh Lithium ion
Accu verwisselbaar * 46

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Laser
Scanafstand 75.2 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Draadloos
Interface(s) USB
Communicatie protocol Bluetooth
Draadloos bereik 100 m

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven