Zebra CS6080-HC

De Zebra CS6080-HC is een compacte barcodescanner die zowel draadloos als bedraad handsfree gebruikt kan worden. Het switchen tussen de verschillende werking gaat moeiteloos door de nieuwste mobiele technologie en daarbij komt het voordeel dat de CS6080-HC draadloos oplaadbaar is. Met de b... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra CS6080-HC is een compacte barcodescanner die zowel draadloos als bedraad handsfree gebruikt kan worden. Het switchen tussen de verschillende werking gaat moeiteloos door de nieuwste mobiele technologie en daarbij komt het voordeel dat de CS6080-HC draadloos oplaadbaar is. Met de barcodescanner kunnen uw medewerkers

Betrouwbare scanprestaties

Door de hoge resolutie megapixel sensor en de exclusie PRZM Intelligent Imaging-technologie van Zebra, registreert de CS6080-HC gemakkelijk en betrouwbaar de vele soorten barcodes die in de gezondheidszorg worden gebruikt. Of de barcode nou vanaf een medicijnflesje, polsbandje of infuuszak gescand moet worden, dit is voor de CS6080-HC geen enkel probleem. Daarnaast is er een tweedede programmeerbare knop beschikbaar waardoor er geschakeld kan worden tussen twee host applicaties. Met een druk op de knop kunnen medewerkers hier snel tussen switchen.

Gebouwd om te reinigen

De CS6080-HC bestaat uit speciale kunststoffen en een IP65-certificering waardoor de scanner veilig kan worden gereinigd. Dit is uiteraard noodzakelijk in een laboratoria, ziekenhuis of gezondheidsinstelling. Het ontwerp en de aanraaktoetsen beschikt over een spleetvrij oppervlak waardoor er geen plekken zijn waar ziektekiemen zich kunnen verstoppen.

Juiste scanbevestiging

Voor elke omgeving en situatie is een geschikte scanbevestiging in te stellen. Een trilling, LED-lampje of pieptoon waarbij het volume is in te stellen zijn de verschillende opties. Hierdoor weet de medewerker onmiddellijk of het medicijnflesje of polsbandje succesvol is gescand – terwijl de patiënten zo weinig mogelijk worden gestoord. De productiviteit wordt hierdoor niet in de weggezeten doordat een patiënt slaapt of aan het rusten is.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De CS6080-HC van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra CS6080-HC specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer CS6080-HC
Productnaam Zebra CS6080-HC

Afmeting en gewicht

Afmeting 2.3 x 4.6 x 10.9 cm
Gewicht 83 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1015
Voltage 5 V
Accu Capaciteit 735 mAh Lithium Polymer
Accu verwisselbaar * 46

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek LED
Scanafstand 66 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Draadloos
Interface(s) USB
Communicatie protocol Bluetooth
Pairing NFC

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP65

Alternatieven