Zebra CS6080

De Zebra CS6080 is een pocketscanner die de vele voordelen van het draadloos scannen biedt. Deze pocketscanner heeft namelijk een erg compact design waardoor deze in vrijwel elke broekzak past. Hierdoor wordt de mobiliteit geboden die functioneel is binnen de detailhandel, horeca, transpor... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra CS6080 is een pocketscanner die de vele voordelen van het draadloos scannen biedt. Deze pocketscanner heeft namelijk een erg compact design waardoor deze in vrijwel elke broekzak past. Hierdoor wordt de mobiliteit geboden die functioneel is binnen de detailhandel, horeca, transport en logistiek.

Barcodes

De megapixelsensor zorgt ervoor dat er met hoge resolutie 1D en 2D barcodes gescand kunnen worden. Ook als deze slecht leesbaar of beschadigd zijn. Op het moment dat het gelukt is om een barcode te scannen, dan licht een LED-lampje van de scanner op en maakt de scanner een pieptoon. Dit is in toon en volume aan te passen.

Mobiliteit

Aan de zijkant van de Zebra CS6080 bevindt zich een knop die programmeerbaar is. Hierdoor biedt de scanner een tal van mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om de batterij te vervangen door een volle batterij. Een volle batterij zal tot maximaal 18 uur meegaan. Dit is uiteraard afhankelijk in welke modus de scanner wordt gebruikt.

IP65-certificering

Naast dat de scanner goed is in het scannen van barcodes en ideaal is in zijn mobiliteit, beschikt de Zebra CS6080 over een IP65-certificering. Dit betekent dat de scanner beschermd is tegen het binnendringen van stof en waterstalen. Ook is de CS6080 valbestendig tot een hoogte van 1,5 meter.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De CS6080 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra CS6080 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer CS6080
Productnaam Zebra CS6080

Afmeting en gewicht

Afmeting 2.3 x 4.6 x 10.9 cm
Gewicht 83 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1015
Voltage 5 V
Accu Capaciteit 735 mAh Lithium Polymer
Accu verwisselbaar * 46

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scanafstand 66 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Draadloos
Interface(s) USB
Communicatie protocol Bluetooth
Pairing NFC

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP65

Alternatieven