Zebra DS2208

De Zebra DS2208 barcodescanner is een echte alleskunner en scant zowel 1D als 2D barcodes. Zo scant u makkelijk en snel barcodes van producten, klantenkaarten, bonnetjes, plastic labels of telefoonschermen. Daarnaast beschikt het apparaat over een automatische modus detectie en kan de scan... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra DS2208 barcodescanner is een echte alleskunner en scant zowel 1D als 2D barcodes. Zo scant u makkelijk en snel barcodes van producten, klantenkaarten, bonnetjes, plastic labels of telefoonschermen. Daarnaast beschikt het apparaat over een automatische modus detectie en kan de scanner tegen een stootje door zijn robuuste uiterlijk. De DS2208 is uitermate geschikt om te gebruiken in de detailhandel en in de horeca.

Handheld- en handsfreemodus

De DS2208 kan in twee verschillende standen gebruikt worden, de handheld- of handsfreemodus. Het apparaat detecteert dit automatisch waardoor er snel geschakeld kan worden tussen de verschillende standen. Uit de standaard scant de Zebra DS2208 in de handheldmodus en houdt u de scanner in de hand. In de standaard schakelt hij automatisch om naar presentatiemodus en zijn beide handen vrij om te scannen. Denk hierbij aan een kassamedewerker die met twee handen producten kan scannen.

Robuust en betrouwbaar

Een alleskunner, zoals de DS2208, wordt op allerlei hoogtes gebruikt. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat de scanner valt. Gelukkig kan de scanner door zijn robuuste uiterlijk tegen vallen tot 1,5 meter en tegen een stootje. Dit maakt de Zebra DS2208 robuust en betrouwbaar.

Geschikt voor detailhandel & horeca

Doordat de DS2208 verschillende barcodes kan scannen en tegen een stootje kan, is deze uitermate geschikt voor het gebruik in de detailhandel & horeca. Scan snel en gemakkelijk een artikel of scan een kortingsbon. Ook herkent deze barcodescanner automatisch de verbindingskabel (USB, RS232, KBW of IBM) via Auto Host detectie, waardoor er verder niets hoeft te worden aangepast.

Zebra scanner management service

Dankzij de gratis scanner management service van Zebra heeft u de mogelijkheid om de DS2208 en vele andere modellen samen te configureren. Dit kan gemakkelijk wereldwijd vanaf een pc, smartphone of tablet. Hierdoor kan er snel worden overgeschakeld van 1D naar 2D en biedt het een volledig compatibility met alle bestaande aansluitkabels van de meest gebruikte Zebra modellen.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS2208 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra DS2208 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS2208
Productnaam Zebra DS2208

Afmeting en gewicht

Afmeting 16.5 x 6.6 x 9.9 cm
Gewicht 161.6 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1017
Voltage 5 V
Accu verwisselbaar * 47

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Imager
Scanafstand 36.8 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven