Zebra DS2278-HC

De Zebra DS2278-HC is een draadloze barcodescanner die speciaal ontwikkeld is voor de hoge eisen die worden gesteld in de gezondheidszorg. De scanner is hierdoor bestand tegen constante ontsmettingen. In een kwestie van een aantal seconden leest de DS2278-HC 1D en 2D barcodes. De barcodes ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra DS2278-HC is een draadloze barcodescanner die speciaal ontwikkeld is voor de hoge eisen die worden gesteld in de gezondheidszorg. De scanner is hierdoor bestand tegen constante ontsmettingen. In een kwestie van een aantal seconden leest de DS2278-HC 1D en 2D barcodes. De barcodes kunnen gescand worden vanaf een papier, plastic label of vanaf een scherm. De behuizing is robuust gebouwd en is bestand tegen het vallen van hoogtes tot 1,5 meter. Dit maakt dat de DS2278-HC uitermate geschikt voor de gezondheidszorg en in ziekenhuizen.

Bestand tegen desinfectie

Het overbrengen van bacteriën en virussen gaat makkelijk als er geen voorzorgsmaatregelen worden getroffen. Daarom wordt in de gezondheidszorg en in ziekenhuizen alles regelmatig gedesinfecteerd. Niet alle apparaten zijn bestand tegen het constant reinigen. De behuizing van de Zebra DS2278-HC is speciaal ontwikkeld om regelmatig te reinigen met gangbare desinfecteermiddelen. Hierdoor is deze barcodescanner uitermate geschikt om te gebruiken in de branche.

Niet storen modus

De DS2278-HC is uitgerust met een niet storen modus. Hierdoor wordt een scanbevestiging gegeven door een Zebra verlichting op de barcode en niet door een harde piep. De rustende patiënt hoeft dus niet op te schrikken tijdens het scannen van een barcode. Een arts of verpleegkundige kan makkelijk het werk blijven doen zonder dat de patiënt hier last van ervaart.

Lange batterijduur

De draadloze Zebra DS2278-HC heeft een batterijduur van 14 uur waardoor deze een volle dienst meegaat. Als de batterij toch leeg is, sluit u de scanner door middel van een micro USB-kabel aan op het basisstation en laadt deze op in slechts een uur. Verschillende accessoires zorgen ervoor dat het opladen gemakkelijk gaat of dat de barcodescanner tijdens het laden gebruikt kan worden. Denk hierbij aan een presentatiehouder of een oplaadsysteem.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS2278-HC van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra DS2278-HC specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS2278-HC
Productnaam Zebra DS2278-HC

Afmeting en gewicht

Afmeting 17.5 x 6.6 x 9.0 cm
Gewicht 214 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1015,1017
Voltage 5 V
Accu Capaciteit 2,400 mAh Li-Ion
Accu verwisselbaar * 46

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Imager
Scanafstand 36.8 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Draadloos
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB
Communicatie protocol Bluetooth
Draadloos bereik 100 m
Pairing Scan to Pair

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven