Zebra DS3608

De industriële scanners van het merk Zebra zijn extreem robuust waardoor deze goed beschermd zijn, zo ook de DS3608. De barcodescanner is geschikt voor het scannen van 1D- en 2D-barcodes vanaf een kaart, papier of vanaf een scherm. Dit maakt de DS3608 multi-inzetbaar en ideaal om te gebru... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De industriële scanners van het merk Zebra zijn extreem robuust waardoor deze goed beschermd zijn, zo ook de DS3608. De barcodescanner is geschikt voor het scannen van 1D- en 2D-barcodes vanaf een kaart, papier of vanaf een scherm. Dit maakt de DS3608 multi-inzetbaar en ideaal om te gebruiken in grote magazijnen of in de industrie.

Extreem robuust

Industriële scanners, zoals de DS3608, voorzien in de behoefte die binnen de branche heerst. De scanner moet namelijk lang meegaan in de verschillende omgevingen en tegen een stootje kunnen. Dit is geen enkel probleem doordat de DS3608 voorzien is van een IP67-certificering. Dit betekent dat de handscanner volledig stofdicht is en tegen water kan. Daarnaast is deze barcodescanner valbestendig tot 2,4 meter. Dit maakt de DS3608 extreem robuust.

Extreme temperaturen

De DS3608 is bestand tegen extreme temperaturen van -30 tot 50 ° C. Het maakt dus niet uit of de barcodescanner binnenshuis of buitenshuis wordt gebruikt. Voor elke toepassing is het model geschikt waardoor er snel en betrouwbaar barcodes gescand kunnen worden. Ook bij beschadigde of slecht leesbare codes kan er gescand worden tot een afstand van 1,5 meter.

Scan bevestiging

Bij het aflezen van een code wordt er gebruik gemaakt van een triple feedback functie. Dit betekent dat twee heldere LED’s op het richtgebied, een geluid en een korte trilling de scan bevestigen. Hierdoor wordt een duidelijke reactie afgegeven die de efficiëntie en productiviteit sterk bevorderen.

Connectiviteit

De DS3608 is uitgerust met een multi interface. Hierdoor wordt de connectiviteit met de verschillende host- en pc-systemen verzekerd. Verbinding via USB, RS232 of KBW is dus geen probleem en makkelijk om te schakelen indien nodig.

zebra-barcodescanners

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS3608
Productnaam Zebra DS3608

Afmeting en gewicht

Afmeting 18.5 x 7.6 x 13.2 cm
Gewicht 309 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1017
Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Laser
Scanrange High Density (HD)
Scanafstand 66 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Alternatieven