Zebra DS4608-HC

Het vastleggen van gegevens speelt een belangrijke en cruciale rol in gezondheidsinstellingen en ziekenhuizen. Polsbandjes, infuuszakken en medicijnen worden gescand om tijd en dosering te registreren. De Zebra DS4608-HC is een uitkomst bij het registreren van deze gegevens. De barcodescan... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

Het vastleggen van gegevens speelt een belangrijke en cruciale rol in gezondheidsinstellingen en ziekenhuizen. Polsbandjes, infuuszakken en medicijnen worden gescand om tijd en dosering te registreren. De Zebra DS4608-HC is een uitkomst bij het registreren van deze gegevens. De barcodescanner is ontwikkeld voor het gebruik in het hele ziekenhuis of gezondheidsinstelling en is bestand tegen het constante ontsmetten op de plek waar de zorg wordt verleend. De 1D en 2D barcodes worden door middel van een LED-lampje gescand die ook geschikt is voor op de intensive care.

Snelle scanner

De veelzijdige DS4608-HC barcodescanner registreert nauwkeurig en gemakkelijk vrijwel elk type barcode dat in het ziekenhuis wordt aangetroffen. De innovatieve functies verbeteren de efficiëntie van de workflow en de patiëntervaring tegelijk. Ook het integreren, implementeren en beheren van de verschillende scanners is gemakkelijk dankzij de DataCapture DNA techniek. Daarnaast beschikt de scanner over een 800 MHz microprocessor in combinatie met de PRZM Intelligent Imaging-technologie, voor ongeëvenaarde scanprestaties.

Gemakkelijk te desinfecteren

De Zebra DS4608-HC is ontworpen voor het gebruik op de plek waar zorg geboden wordt. Hierdoor is het noodzakelijk om de scanner regelmatig te kunnen reinigen. De behuizing is daarom geschikt om regelmatig met gangbare ontsmettingsmiddelen te reinigen.

Robuust gebouwd

Schroefgaten en luidsprekeropeningen zijn op de DS4608-HC afgedekt om het verzamelen van bacteriën tegen te gaan. Het verzonken scanvenster wordt beschermd tegen vegen, vuil en krassen. Hierdoor worden de prestaties niet beïnvloed en kan de scanner lang gebruikt worden. Ook heeft de robuuste behuizing de eigenschappen om meerdere valpartijen van 1,8 meter te doorstaan. Uw medewerkers hoeven dus niet bang te zijn als de barcodescanner valt tijdens het werk.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS4608-HC van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra DS4608-HC specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS4608-HC
Productnaam Zebra DS4608-HC

Afmeting en gewicht

Afmeting 16.5 x 6.7 x 9.8 cm
Gewicht 161.9 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1017
Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek LED
Scanafstand 73.7 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) RS232, RS485, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven