Zebra DS7708

De Zebra DS7708 is een toonbank scanner die een snelle herkenning van 1D en 2D barcodes biedt. Zelfs moeilijk afleesbare en beschadigde barcodes worden snel gescand. Dit komt mede door de swipe-technologie. Hierdoor worden barcodes die snel passeren ook herkent. Dit zorgt voor een snelle d... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra DS7708 is een toonbank scanner die een snelle herkenning van 1D en 2D barcodes biedt. Zelfs moeilijk afleesbare en beschadigde barcodes worden snel gescand. Dit komt mede door de swipe-technologie. Hierdoor worden barcodes die snel passeren ook herkent. Dit zorgt voor een snelle doorvoer bij de kassa of bij het verkooppunt.

Lange levensduur

De DS7708 staat erom bekend dat de scanner een lange levensduur heeft. Het scanvenster is namelijk krasbestendig waardoor de prestaties niet worden beïnvloed. Ook zorgt de tactisch geplaatste en niet bewegende mechanica ervoor dat er geen schade kan plaatsvinden om zo de levensduur te verlengen.

Extra groot scanraam

Doordat de Zebra DS7708 beschikt over een extra groot scanraam, is het de beste vaste scanner uit zijn klasse. Het zorgt ervoor dat barcodes gemakkelijk worden vastgelegd, ongeacht waar de barcodes zich bevinden. Dit bevordert uiteraard de efficiëntie en de snelheid van uw medewerkers.

Swipe-technologie

Naast het extra grote scanraam heeft de Zebra DS7708 beschikking over de swipe-technologie waardoor er achter elkaar meerdere barcodes langs de scanner gehaald kunnen worden. Met deze snelheid wordt de productiviteit verhoogd en wordt er minder lang gedaan over een verkoopmoment bij de kassa.

Connectiviteit

De DS7708 is uitgerust met een multi interface. Hierdoor wordt de connectiviteit met de verschillende host- en pc-systemen verzekerd. Verbinding via USB, RS232, IBM of KBW is dus geen probleem en makkelijk om te schakelen indien nodig.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS7708 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra DS7708 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS7708
Productnaam Zebra DS7708

Afmeting en gewicht

Afmeting 14.3 x 14.9 x 9.7 cm
Gewicht 500 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1016,1017
Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Imager
Scanafstand 26.1 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven