Zebra DS8108-HC

Als zorgverlener is het noodzakelijk om de allerbeste zorg te leveren, ieder moment van de dag. Dat betekent dat uw medewerkers de juiste hulpmiddelen moeten hebben om efficiënt te kunnen werken en zo de resultaten voor de patiënt te verbeteren. Hierdoor wordt de productiviteit verhoogd ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

Als zorgverlener is het noodzakelijk om de allerbeste zorg te leveren, ieder moment van de dag. Dat betekent dat uw medewerkers de juiste hulpmiddelen moeten hebben om efficiënt te kunnen werken en zo de resultaten voor de patiënt te verbeteren. Hierdoor wordt de productiviteit verhoogd en dagelijkse processen gestroomlijnd. De bedrade Zebra DS8108-HC ondersteunt hierin door de moeilijkst leesbare 1D en 2D barcodes onmiddellijk te registreren en door de unieke behuizing wordt het verspreiden van bacteriën tegengegaan.

Nachtmodus scanbevestiging

Of de barcodescanner nou op de intensive care wordt gebruikt of in de nachtdienst, het personeel kan kiezen welke scanbevestiging zij willen ontvangen. Een tril, LED-lampje of een piepje zijn de verschillende opties die beschikbaar zijn bij het gebruik van de Zebra DS8108-HC. In de nachtmodus schakelt met een snelle druk op de knop de barcodescanner naar de gewenste stand. Verpleegkundigen en artsen kunnen er daarom zeker van zijn dat een medicijn, infuuszak of polsbandje correct worden gescand zonder dat de patiënt wordt gestoord.

Snelle scanner

De Zebra DS8108-HC is één van de snelste scanners in zijn klasse. Door de 800 MHz microprocessor, een megapixelsensor met een hoge resolutie en de PRZM Intelligent Imaging-technologie registreert de barcodescanner erg snel, ook beschadigde of verkreukelde barcodes herkent hij meteen.

Tegen het verspreiden van bacteriën

De Zebra DS8108-HC  is ontworpen om te gebruiken in het ziekenhuis of in de gezondheidszorg. Hier wordt alles optimaal beschermd tegen het verspreiden van bacteriën. Daarom is de DS8018-Hc zo ontworpen dat de scanner regelmatig gereinigd kan worden. De behuizing is daarom geschikt om regelmatig met gangbare ontsmettingsmiddelen te reinigen.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS8108-HC van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra DS8108-HC specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS8108-HC
Productnaam Zebra DS8108-HC

Afmeting en gewicht

Afmeting 16.8 x 6.6 x 10.7 cm
Gewicht 154 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1017
Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek LED
Scanafstand 42.9 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven