Zebra DS8108

De Zebra DS8108 is een high-performance scanner voor 1D en 2D barcodes met een 800 MHz processor. De DS8108 is speciaal in zijn soort doordat hij ook binnen een paar seconde onzichtbare Digimarc barcodes scant. Dit zijn onzichtbare watermerken over de gehele verpakking, zodat het niet uitm... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra DS8108 is een high-performance scanner voor 1D en 2D barcodes met een 800 MHz processor. De DS8108 is speciaal in zijn soort doordat hij ook binnen een paar seconde onzichtbare Digimarc barcodes scant. Dit zijn onzichtbare watermerken over de gehele verpakking, zodat het niet uitmaakt hoe de medewerker de verpakking voor de scanner houdt. Daarnaast is de DS8108 een erg secure barcodescanner waardoor hij ook vuile en vervaagde barcodes scant.

Robuust en betrouwbaar

De robuustheid van de Zebra DS8108 zorgt ervoor dat de scanner tegen een stootje kan. Het scanvenster van het apparaat is verzonken in de behuizing. Hierdoor wordt het venster beschermd tegen vuil en krassen waardoor de barcodescanner langer meegaat. Daarnaast biedt het merk de betrouwbaarheid die van Zebra verwacht kan worden. Verschillende scanners sluiten naadloos op elkaar aan en bieden vele opties voor in ieder bedrijf.

Digimarc barcodes

De Zebra DS8108 is uniek doordat hij ook Digimarc barcodes kan scannen. Dit zijn onzichtbare barcodes die over de gehele verpakking zitten. Hierdoor maakt het niet uit hoe de medewerker de verpakking voor de houdt, want deze wordt makkelijk en snel door de DS8108 herkent. Hierdoor wordt de efficiëntie en productiviteit enorm verhoogd.

Geschikt voor winkels en industrie

Doordat de DS8108 zo secure is, kan de scanner binnen enkele seconden vuile, vervaagde en slechte kwaliteit barcodes scannen. Dit kan vanaf een productverpakking, A4, smartphone- of tabletscherm tot een afstand van maximaal 61 centimeter. Dit kan allemaal dankzij de geïntegreerde hoge resolutie sensor en PRZM technologie van Zebra. Ideaal voor in winkels of in de industrie waarbij dozen en artikelen vaak langer staan waardoor ze vuil of stoffig worden.

Zebra scanner management service

Dankzij de gratis scanner management service van Zebra heeft u de mogelijkheid om de DS8108 en vele andere modellen samen te configureren. Dit kan gemakkelijk wereldwijd vanaf een pc, smartphone of tablet. Hierdoor kan er snel worden overgeschakeld van 1D naar 2D en biedt het een volledig compatibility met alle bestaande aansluitkabels van de meest gebruikte Zebra modellen.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS8108 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra DS8108 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS8108
Productnaam Zebra DS8108

Afmeting en gewicht

Afmeting 168 x 107 x 66 mm
Gewicht 154 g

Batterij eigenschappen

Voltage 5 volt

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D, Digimarc
Scantechniek Imager
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 61 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven