Zebra DS8178-HC

De draadloze Zebra DS8178-HC is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in het ziekenhuis of in de gezondheidszorg. De scanner is extreem krachtig en scant 1D en 2D barcodes. Daarnaast beschikt de DS8178-HC over meerdere verwisselbare voedingsopties waardoor uw medewerkers nog flexibeler zijn ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De draadloze Zebra DS8178-HC is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in het ziekenhuis of in de gezondheidszorg. De scanner is extreem krachtig en scant 1D en 2D barcodes. Daarnaast beschikt de DS8178-HC over meerdere verwisselbare voedingsopties waardoor uw medewerkers nog flexibeler zijn in het gebruiken.

Meerdere stroomopties

De Zebra DS8178-HC beschikt over de optie om over twee verwisselbare voedingsopties te beschikken. Een PowerPrecision+ batterij of een PowerCap-condensator. De batterij kan meer dan drie dagen continu scannen en de condensator biedt op een volledige lading 2.000 scans. Deze capaciteit is vier keer meer dan concurrerende scanners. Daarnaast is de batterijstatus duidelijk afleesbaar vanaf het display. Hierdoor kunnen uw medewerkers bezig blijven met hun werk en hoeven zij niet te wachten op het laden van de scanner.

Wi-Fi vriendelijke modus

De DS8178-HC beschikt ook over de gepatenteerde Wi-Fi vriendelijke modus van Zebra. Hierbij worden Bluetooth-interferenties vermeden waardoor alleen kanalen gebruikt worden die het WLAN niet gebruikt. Dit zorgt ervoor dat uw draadloze netwerken alleen beschikbaar zijn voor uw zorgverleners, werknemers en patiënten.

Nachtmodus scanbevestiging

Zorgpersoneel kan met de DS8178-HC kiezen in welke modus de scanner gebruikt wordt. Of er nou op de intensive care of tijdens de nachtdienst gescand moet worden, iedere omgeving of moment heeft zijn eigen modus. Een tril, LED-lampje of een piepje kunnen worden ingesteld waardoor de patiënt niet gestoord wordt door het scanner.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS8178-HC van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra DS8178-HC specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS8178-HC
Productnaam Zebra DS8178-HC

Afmeting en gewicht

Afmeting 16.8 x 6.6 x 10.7 cm
Gewicht 235.3 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1015
Voltage 5 V
Accu Capaciteit 2500 mAh Li-Ion
Accu verwisselbaar * 46

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek LED
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 42.9 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Draadloos
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB
Communicatie protocol Bluetooth
Draadloos bereik 100 m

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven