Zebra DS9308

De Zebra DS9308 is een presentatie 2D imager van klein formaat en met een uniek uitstraling. Hierdoor is de DS9308 uitermate geschikt voor het gebruik in de horeca, retail of hotelbranche. De imager scant 1D en 2D barcodes en optionele Digimarc barcodes. Ook is er een optie om EAS-antidief... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra DS9308 is een presentatie 2D imager van klein formaat en met een uniek uitstraling. Hierdoor is de DS9308 uitermate geschikt voor het gebruik in de horeca, retail of hotelbranche. De imager scant 1D en 2D barcodes en optionele Digimarc barcodes. Ook is er een optie om EAS-antidiefstaltags te deactiveren door het scannen van het product.

Dagelijks gebruik

De imager is ontworpen om dagelijks te gebruiken. Hierdoor is deze bestand tegen schokken, trillingen en valpartijen tot wel 1,5 meter. Daarnaast beschikt de DS9308 over een IP52-certificering waardoor de imager beschermd is tegen stof en spatwaterdicht is. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over de levensduur van de DS9308.

Deactiveren antidiefstaltags

Door het scannen met de Zebra DS9308 worden antidiefstaltags gelijktijdig gedeactiveerd. Hierdoor wordt de afhandeling bij de kassa extra snel uitgevoerd. Dit verhoogd de productiviteit van uw medewerkers bij het afrekenen.

Juiste snelheid

De Zebra DS9308 beschikt over een 800 MHz microprocessor met RPZM-technologie waardoor slecht leesbare en beschadigde barcodes toch gescand kunnen worden. Hierdoor kan er snel gescand worden waardoor productiviteit en efficiëntie gewaarborgd worden.

Connectiviteit

Het afstemmen van de verschillende Zebra apparaten gaat makkelijk doordat de verschillende kabels en voedingen compatibel zijn met de DS9308.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS9308 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra DS9308 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS9308
Productnaam Zebra DS9308

Afmeting en gewicht

Afmeting 14.5 x 8.6 x 8.3 cm
Gewicht 318 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1016,1017
Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Imager
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 27.9 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven