Zebra DS9908

De Zebra DS9908 is een imager met de beste prestaties bij het scannen van 1D, 2D en Digimarc barcodes. Deze barcodescanner leest razendsnel elektronische streepjescodes van smartphones, slecht leesbare en beschadigde barcodes. Met zijn futuristische design en zijn IP52-cetrificering is de... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra DS9908 is een imager met de beste prestaties bij het scannen van 1D, 2D en Digimarc barcodes. Deze barcodescanner leest razendsnel elektronische streepjescodes van smartphones, slecht leesbare en beschadigde barcodes. Met zijn futuristische design en zijn IP52-cetrificering is de scanner schokbestendig tot een hoogte van 1,5 meter. De DS9908 is kortgezegd een ideale scanner voor het gebruik in de detailhandel of in de industrie.

Handfree scannen

De DS9908 is speciaal ontworpen om makkelijk handsfree te scannen. Met de bijgeleverde standaard scant de barcodescanner betrouwbaar in presentatiemodus. Dit is handig als er twee handen nodig zijn bij het scannen voor meer productiviteit of als de medewerker zijn handen vol heeft. Schakelen tussen de presentatiemodus en de handheld-modus is erg eenvoudig door gepatenteerde capacitieve aanraaksensor die schakelt bij het oppakken van de scanner.

Snelheid voor de klant

Doordat de Zebra DS9908 is uitgerust met een 800 MHz-microprocessor en de PRZM Intelligent Imaging-technologie van Zebra, zijn de prestaties optimaal. De leessnelheid is hierdoor in presentatiemodus maximaal 610 cm per seconde. Hierdoor heeft de scanner een groot scanveld waardoor het scannen makkelijker wordt en de medewerker meer aandacht voor de klant heeft.

IP52-certificering

Doordat de scanner een IP52-certificering heeft, is deze beschermd tegen druppelend water en is deze bescherm tegen stofafzetting aan de binnenzijde van de scanner. Naast deze IP-certificering is de barcodescanner valbestendig tot een hoogte van maximaal 1,5 meter. Beide eigenschappen zorgen ervoor dat de scanner uitermate geschikt is om te gebruiken op een toonbank of in een magazijn.

Connectiviteit

Het verbinden van de DS9908 kan door middel van meerdere interfaces. Hierdoor wordt de connectiviteit met de verschillende host- en pc-systemen verzekerd. De verschillende interfaces zijn: RS232, KBW en USB.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS9908 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra DS9908 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS9908
Productnaam Zebra DS9908

Afmeting en gewicht

Afmeting 20.3 x 9.4 x 13.2 cm
Gewicht 330 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1016,1017
Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D, Digimarc
Scantechniek Imager
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 62.7 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven