Zebra LI2208

De Zebra LI2208 is een voordelige en simpele scanner voor het scannen van 1D barcodes. Door zijn uitstekende kwaliteit is de LI2208 geschikt voor het gebruik in de detailhandel, in het magazijn, tijdens een evenement of in de horeca. Dankzij de robuuste behuizing is de Zebra LI2208 een bet... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra LI2208 is een voordelige en simpele scanner voor het scannen van 1D barcodes. Door zijn uitstekende kwaliteit is de LI2208 geschikt voor het gebruik in de detailhandel, in het magazijn, tijdens een evenement of in de horeca. Dankzij de robuuste behuizing is de Zebra LI2208 een betrouwbare scanner voor dagelijks gebruik. Helemaal in combinatie met de handsfree presentatie-scanner. Hierdoor zijn beide handen vrij om producten te scannen.

Kleine barcodes

Met de ingebouwde imager technologie scant de Zebra LI2208 bijna alle 1D barcodes. De scanner heeft een breed scangebied en kan ook kleine barcodes scannen. Deze zijn vaak te vinden op kleine elektronische artikelen. Hierdoor is de scanner multi-inzetbaar op het gebied van 1D barcodes.

Efficiëntie verhogen

Doordat de LI2208 een variabele scanafstand heeft, is de scanprocedure makkelijk en snel. Met de 547 scans per seconde verhoogt het de productiviteit en efficiëntie waardoor er een snelle doorvoer mogelijk is. Ook kunnen de streepjescodes in verschillende hoeken worden vastgelegd. Hierdoor is het scannen eenvoudig en hoeven medewerkers minder tijd te besteden aan het bewegen van het artikel of de barcodescanner.

Handheld- en handsfreemodus

De Zebra LI2208 biedt de mogelijkheid om razendsnel te schakelen tussen de handheld- en handsfreemodus. De scanner detecteert automatisch of hij in de standaard zit waardoor er snel geschakeld kan worden. Uit de standaard scant de Zebra LI2208 in de handheldmodus en houdt u de scanner in de hand. In de standaard schakelt hij automatisch om naar presentatiemodus en zijn beide handen vrij om te scannen. Denk hierbij aan een kassamedewerker die met twee handen producten kan scannen.

Zebra scanner management service

Dankzij de gratis scanner management service van Zebra heeft u de mogelijkheid om de LI2208 en vele andere modellen samen te configureren. Dit kan gemakkelijk wereldwijd vanaf een pc, smartphone of tablet. Hierdoor kan er snel worden overgeschakeld van 1D naar 2D en biedt het een volledig compatibility met alle bestaande aansluitkabels van de meest gebruikte Zebra modellen.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De LI2208 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra LI2208 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer LI2208
Productnaam Zebra LI2208

Afmeting en gewicht

Afmeting 16 x 6.7 x 9.9 cm
Gewicht 140 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1017
Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D
Scantechniek Imager
Scanrange Extra Range (ER)
Scanafstand 140 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP42

Alternatieven