Zebra LI3608

De Zebra LI3608 is een extreem robuuste scanner met een lange levensduur ideaal voor het gebruik binnen de industrie. De behuizing bevat geen bewegende delen waardoor de kans op schade gering is. De LI3608 scant 1D barcodes in zware omstandigheden en met extreme temperaturen.... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra LI3608 is een extreem robuuste scanner met een lange levensduur ideaal voor het gebruik binnen de industrie. De behuizing bevat geen bewegende delen waardoor de kans op schade gering is. De LI3608 scant 1D barcodes in zware omstandigheden en met extreme temperaturen.

Extreem robuust

De handscanner is volledig stofdicht en kan tegen water door de IP67-certificering. Doordat er geen bewegende onderdelen in de scanner zitten, is de LI3608 extreem robuust. Daarnaast is de scanner bestand tegen vallen tot maximaal een hoogte van 2,4 meter. De LI3608 is daarmee ideaal te gebruiken in de industrie of in magazijnen. Helemaal doordat de scanner zelfs beschadigde en slecht leesbare 1D codes van een papier, doos of scherm kan lezen.

Extreme temperaturen

De LI3608 is uitermate geschikt om te gebruiken in verschillende omgevingen. Zelfs met extreme temperaturen van -30 tot 50 ° C, biedt de LI3608 een ware uitkomst. Hierdoor wordt het complete plaatje geboden als het gaat om het gebruiken van scanners in verschillende toepassingen.

Scan bevestiging

Het bevestigen van een scan vindt plaats door middel van de triple feedback functie. Er wordt op drie manieren gecommuniceerd dat de scan gelukt is: twee heldere LED’s op het richtgebied, een geluid en een korte trilling. Hierdoor wordt de efficiëntie en productiviteit sterk bevorderd.

Connectiviteit

De Zebra LI3608 is gemakkelijk te verbinden. Via een USB-aansluiting wordt de connectiviteit met de verschillende host- en pc-systemen verzekerd.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De LI3608 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra LI3608 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer LI3608
Productnaam Zebra LI3608

Afmeting en gewicht

Afmeting 18.5 x 7.6 x 13.2 cm
Gewicht 287 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1017
Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D
Scantechniek Imager
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 106.7 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Alternatieven