Zebra MP7000

De Zebra MP7000 is een echte toevoeging aan het optimaliseren van het afrekensysteem. De ingebouwde scanner beschikt over een geïntegreerde weegschaal en scant alle 1D, 2D en Digimarc barcodes. Hierdoor hoeven artikelen alleen langs de scanner gehaald te worden en het grote scanveld legt ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra MP7000 is een echte toevoeging aan het optimaliseren van het afrekensysteem. De ingebouwde scanner beschikt over een geïntegreerde weegschaal en scant alle 1D, 2D en Digimarc barcodes. Hierdoor hoeven artikelen alleen langs de scanner gehaald te worden en het grote scanveld legt het artikel vast.

Lange levensduur

De MP7000 heeft een langere levensduur dan zijn concurrenten doordat er gebruik is gemaakt van minder onderdelen en de scanner geen bewegen onderdelen bevat. Hierdoor is de kans op schade een stuk kleiner geworden dan bij andere scanners. Hierdoor wordt de levensduur verlengd en de kosten beperkt.

Snelheid bij het afrekenen

Doordat de MP7000 een ingebouwde scanner is, zijn beide handen vrij om makkelijk en snel artikelen met twee handen te scannen. Daarnaast beschikt de scanner over een groot scan volume waardoor artikelen snel langs de scanner gehaald kunnen worden om vervolgens het volgende artikel te scannen. Hierdoor wordt de productiviteit verhoogd en zal het afrekenen voor de klant sneller gaan.

Connectiviteit

Het verbinden van de MP7000 kan door middel van meerdere interfaces. Hierdoor wordt de connectiviteit met de verschillende host- en pc-systemen verzekerd. Daarnaast zijn er meerdere aansluitingen beschikbaar waardoor accessoires makkelijk bevestigd worden. Hierdoor sluit u een scanner aan waarmee kortingsbonnen of klantenkaarten gescand kunnen worden vanaf het scherm van de klant.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De MP7000 van wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

MP7000 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk
Artikelnummer MP7000
Productnaam Zebra MP7000

Afmeting en gewicht

Afmeting 351 x 292 x 102 x 128 mm (afmetingen variëren per model)
Gewicht 5.5 kg (gewicht variëren per model)

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1017
Voltage 12 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D, Digimarc
Scantechniek Imager
Scanrange Standard Range (SR)

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) USB

Omgeving eigenschappen

Alternatieven