Zebra RS5000

De draagbare streepjescodelezer RS5000 van Zebra is ringscanner die 1D en 2D codes kan scannen. Een ringscanner gaat om een vinger zodat de handen vrij zijn om andere werkzaamheden mee uit te voeren. Denk hierbij aan het verplaatsen van artikelen of dozen. Hierdoor hoeven uw medewerkers ni... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De draagbare streepjescodelezer RS5000 van Zebra is ringscanner die 1D en 2D codes kan scannen. Een ringscanner gaat om een vinger zodat de handen vrij zijn om andere werkzaamheden mee uit te voeren. Denk hierbij aan het verplaatsen van artikelen of dozen. Hierdoor hoeven uw medewerkers niet eerst de handscanner wegleggen voordat ze kunnen gaan tillen. Dit verhoogd dus de productiviteit en de efficiëntie van uw medewerkers. De RS5000 is speciaal in zijn soort door de IP65-certificering en dit maakt de ringscanner geschikt om te gebruiken binnen de industrie.

Handfree scannen

Met de RS5000 kan er gebruik gemaakt worden van handsfree scannen. Door middel van een draagbare computer in combinatie met een ringscanner, zijn beide handen vrij om te tillen of om dozen te verplaatsen.

Robuustheid voor de industrie

Doordat distributiecentra en de industrie vaak tot zwaardere omstandigheden behoren, heeft Zebra deze industriële ringscanner uitgebracht. Uw medewerkers kunnen de ringscanner laten vallen, met water besproeien en in de vriezer gebruiken. Zonder dat de werking van de RS5000 wordt aangetast. De scanner bevat namelijk een IP65-certificering die hem stof- en spatwaterdicht maakt en heeft een valbestendigheid tot 1,2 meter.

Zebra technologie

Doordat de RS5000 gebruik maakt van de technologie van Zebra, wordt de scantijd flink verkort. Vrijwel elke barcode kan door de RS5000 bliksemsnel worden vastgelegd. Of de code nou beschadigd, versleten of slecht leesbaar is. Doordat de ringscanner zo snel scant, wordt de productiviteit van uw medewerkers verhoogd.

Connectiviteit

Het aanbod aan software van Zebra zorgt ervoor dat de RS5000 compatibel is met andere mobiele computers, scanners of accessoires. Deze sluiten naadloos op elkaar aan door de verschillende interfaces die ervoor zorgen dat de connectiviteit met verschillende host- en pc-systemen worden verzekerd.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De RS5000 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra RS5000 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer RS5000
Productnaam Zebra RS5000

Afmeting en gewicht

Afmeting 51.5 x 32 x 27.5 mm
Gewicht 76 g

Batterij eigenschappen

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Imager
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 63.5 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP65

Alternatieven