Zebra RS5100

Met de Zebra RS5100 wordt een lichte en een lang meegaande ringscanner in huis gehaald met een flexibel en robuust ontwerp. De ringscanner zorgt ervoor dat uw medewerkers de handenvrije scanervaring wordt geboden om zo de productiviteit te maximaliseren. De RS5100 beschikt over Bluetooth e... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

Met de Zebra RS5100 wordt een lichte en een lang meegaande ringscanner in huis gehaald met een flexibel en robuust ontwerp. De ringscanner zorgt ervoor dat uw medewerkers de handenvrije scanervaring wordt geboden om zo de productiviteit te maximaliseren. De RS5100 beschikt over Bluetooth en is uitermate geschikt om te gebruiken in het magazijn, distributiecentra, transport of in de productie. En is dat nog niet genoeg? De RS5100 heeft ook nog eens een NFC chip en een krachtige vervangbare batterij!

Makkelijk scannen

Het betrouwbaar vastleggen van 1D en 2D barcodes is voor de Zebra RS5100 geen enkel probleem. Dit komt deels door de software van Zebra en deels door de krachtige megapixelsensor. Of de barcode nou slecht leesbaar, beschadigd of vies is, de RS5100 weet er wel raad mee. De scanbevestiging vindt plaats door een geïntegreerde trilfunctie en verschillende programmeerbare LED-lampjes aan de achterkant van de scanner.

Robuust gebouwd

Naast de vele functies die de RS5100 te bieden heeft, kan deze ringscanner ook nog eens tegen een stootje. De robuuste bouw en de levenslange garantie op het gepatenteerde scanelement, zorgt ervoor dat de scanner niet snel zal slijten. Dagelijks vallen en stoten is geen enkel probleem. Daarnaast heeft de RS5100 een IP65-certificering waardoor deze beschermd is tegen het binnendringen van stof en spatwaterdicht is.

Krachtige batterij

De Zebra RS5100 beschikt over een 480 mAH-batterij die makkelijk te vervangen is. Hierdoor kunnen er achter elkaar shifts gedraaid worden zonder dat de scanner niet gebruikt kan worden doordat deze opgeladen moet worden. De standaardbatterij gaat meer dan een volledige dienst mee namelijk 12 uur en 14.400 scans. Ook in de koude omgevingen gaat de batterij mee en zorgt voor een langere levensduur.

Compatibel

De RS5100 werkt op de software van Zebra waardoor deze makkelijk aan te sluiten is op de overige producten van Zebra. Mobiele computers en accessoires worden doormiddel van Bluetooth snel met elkaar in verbinding gebracht. De Bluetooth verbinding kan ongeveer een afstand van maximaal 90 meter overbruggen.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De RS5100 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra RS5100 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer RS5100
Productnaam Zebra RS5100

Afmeting en gewicht

Afmeting 61 x 28 x 21 mm
Gewicht 70 g

Batterij eigenschappen

Accu Capaciteit 480 mAh standard
Accu verwisselbaar * 46

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Laser
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 91.7 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Draadloos
Communicatie protocol Bluetooth
Pairing NFC, Tap to Pair

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP65

Alternatieven