Zebra RS6000

De Zebra RS6000 is de meest krachtige ringscanner in zijn soort. De 1D en 2D barcodes worden extreem snel afgelezen door de superieure technologie van de RS6000. Hierdoor wordt de handvrije scanervaring en productiviteit van uw medewerkers gemaximaliseerd. De RS6000 beschikt over Bluetooth... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra RS6000 is de meest krachtige ringscanner in zijn soort. De 1D en 2D barcodes worden extreem snel afgelezen door de superieure technologie van de RS6000. Hierdoor wordt de handvrije scanervaring en productiviteit van uw medewerkers gemaximaliseerd. De RS6000 beschikt over Bluetooth en elimineert Wi-Fi interferentie voor een snelle, gemakkelijke en probleemloze inzet. Daarnaast is de RS6000 gebouwd om in de meest veeleisende magazijn en omgevingen te blijven functioneren dankzij zijn robuuste behuizing.

Robuust gebouwd

Het gebruik in een magazijn, distributiecentra of in de logistiek van de Zebra RS6000 is geen enkel probleem dankzij het robuuste uiterlijk. Met zijn valbestendigheid tot 1,8 meter en de IP65-certificering is deze Bluetooth ringscanner val-, stap- en stofbestendig. De gepatenteerde behuizing biedt de stabiliteit die nodig is om een val of stoot te verwerken. Dit komt namelijk nog wel eens voor in een omgeving waar hard gewerkt wordt. Ook is de RS6000 geschikt om te gebruiken in omgevingen met temperaturen onder het vriespunt dus klaar voor het gebruik in de vriezer.

Makkelijk scannen

Doordat deze scanner gebruik maakt van de PRZM Intelligent Imaging-technologie, legt de ringscanner razendsnel elke 1D en 2D barcode vast. Daarnaast beschikt de RS6000 over scanningalgoritmes waardoor de barcodes in allerlei omstandigheden kunnen worden vastgelegd. Tijdrovende uitzonderingen behoren dus tot het verleden.

Uitzonderlijk krachtige batterij

De Zebra PowerPrecision+ batterij heeft een buitengewone lange levensduur. Zo kunnen er 70.000 scans per keer gemaakt worden dankzij de 3350 mAH batterij. Deze krachtige batterij is universeel waardoor deze zelfs te plaatsen is in de mobiele computers van Zebra.

Compatibel

De RS6000 werkt op de software van Zebra waardoor deze makkelijk aan te sluiten is op de overige producten van Zebra. Mobiele computers en accessoires worden doormiddel van Bluetooth snel met elkaar in verbinding gebracht. De Bluetooth verbinding kan ongeveer een afstand van maximaal 90 meter overbruggen.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De RS6000 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra RS6000 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer RS6000
Productnaam Zebra RS6000

Afmeting en gewicht

Afmeting 74 x 54 x 33 mm
Gewicht 170 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1015
Accu Capaciteit 3350 mAh Li-Ion
Accu verwisselbaar * 46

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Laser
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 76.2 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Draadloos
Communicatie protocol Bluetooth
Draadloos bereik 91.4 m
Pairing NFC, Tap to Pair

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP65

Alternatieven